Andrea Alemany, Gerard Badia i Marta Cuenca reforcen el mig fons de L’Hospitalet Atletisme

L’Hospitalet Atletisme ha fet oficial avui tres fitxatges de cop. Es tracta de tres atletes experts en proves de mig fons i fons i que entrenen amb l’entrenador Juan Carlos Galán a les pistes d’atletisme de la Mar Bella, a Barcelona. L’Andrea Alemany, en Gerard Badia i la Marta Cuenca vestiran la temporada que ve la samarreta de L’Hospitalet Atletisme. 

L’Andrea Alemany té 19 anys i procedeix de l’Aldahra Lleida. L’atleta d’Os de Balaguer ha participat diverses vegades en campionats d’Espanya de promoció. Té una marca de 4:42 als 1500m i de 2:17 als 800 mll. A més a més, va ser subcampiona sub 20 en els 1.500 mll.   

D’altra banda, en Gerard Badia, de 26 anys, arriba del Runcaf i és natural de Sabadell. És subcampió d’Espanya en categories sub 16 i sub 18 i va participar amb la selecció espanyola ara fa uns anys en el mundial sub 18 de Donetsk. Després d‘una llarga temporada apartat de les pistes, Badia torna amb ganes de repetir els èxits dels seus anys de promoció.   

Finalment, la Marta Cuenca té 24 anys és de Granada i arriba procedent de l’Unicaja Jaen. És experta en proves com el 1.500 metres o el 3.000 metres, a banda d’haver competit en proves de ruta com el 10k. Com a atleta del club andalús va competir a la Divisió d’honor de l’atletisme estatal participant com a titular en les proves de mig fons.  

Ells tres se sumen als reforços de Roger Ponce, Marc Alique i Claudia Camacho, presentats la setmana anterior.  

About the Author

By DavidR / Administrator on Dic 22, 2022

No Comments

Leave a Reply