Aina Cinca i Alejandro Rodríguez Pritchard guanyen la 23a cursa de Martorell 5K

L’Hospitalet Atletisme va triomfar a Martorell durant la jornada diumenge. Els dos podis els van liderar dos atletes del club, l’Aina Cinca i l’Alejandro Rodríguez Pritchard, a més de la segona plaça d’en Xabi Bastarrica a la cursa masculina.

L’Aina Cinca va aconseguir la victòria a la cursa femenina amb una marca de 18:30 i amb rècord d’Andorra de 5K. A la prova masculina, l’Alejandro Rodríguez Pritchard va sumar la victòria amb un temps de 15:46, aconseguint una nova victòria a la prova del Baix Llobregat.

A més a més dels dos campions, més atletes del club van aconseguir bones places. Xabi Bastarrica va sumar la plata arribant en segona posició, amb un temps de 16:16. Ja fora del podi, Anàs El Idrissi va arribar en 4rt lloc amb un temps de 16:35. L’Álvaro López va ser 7è amb 17:11. Finalment, en Matías Nieto va acabar 65è amb temps de 20:40.

També al Baix Llobregat es va celebrar la 41a cursa Ciutat de Cornellà, on en Ruben Liste va aconseguir la segona plaça en categoria sub 20 a la cursa de 10K amb un temps de 36:57, amb en Sergio Fernàndez a la 12a posició amb temps de 34:34 i subcampió màster. El mateix atleta va acabar en 29a posició durant el vespre a les Milles Nocturnes de Cerdanyola a la prova de 10K, amb temps de 39:51.

Finalment, cal destacar la segona posició de la Mireia Urrutia a la cursa popular de Sant Martí amb un temps de 41:31. La Mireia encara no ha competit en la seva disciplina, la marxa, i manté el ritme d’entrenaments amb les curses populars.