MIQUEL ROBERT I DOMINGO SÁNCHEZ, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONS DE CATALUNYA VETERANS EN PISTA COBERTA A SABADELL

Blanca Ruffo i Natàlia Cobos finalistes als Campionats de Catalunya Cadets de 3000 metres marxa i llisos disputats a Sabadell

La temporada sota cobert avança setmana darrera setmana i l’activitat a la “Pista Coberta de Catalunya” de Sabadell no s’atura.

Aquest cap de setmana s’han disputat els “Campionats de Catalunya de Veterans” i el “Campionat de Catalunya de 3000 metres llisos i 3000 metres marxa” amb una bona actuació dels atletes d’ISS – L’Hospitalet.

Dissabte es varen disputar les proves ajornades del Campionat de Catalunya Cadet ja al seu moment van coincidir amb Campionats d’Espanya de Cros i de Marxa en Ruta; dues representants riberenques i dos llocs de finalistes; Blanca Ruffo estava fantàstica a la prova de 3000 metres marxa finalitzant cinquena amb una millor marca personal amb 16’55”84 mentre Natàlia Cobos (atleta amb un potencial impressionant que el dia que es relaxi farà veritables barbaritats) era vuitena als 3000 metres llisos amb 11’32”41.

Diumenge es van disputar les proves destinades als veterans on els atletes d’ISS – L’Hospitalet van aconseguir tres medalles.

vallas

Miquel Robert va reeditar el seu títol de Campió de Catalunya en salt d’alçada M60 amb 1m38 i a més sumava l’argent a la prova de 60 metres tanques amb 12”99. Domingo Sánchez assolia el seu “enèsim” títol de Campió en llançament del pes, en aquest cas M55 amb 12m09. Finalment José Reina era quart en 800 metres llisos M45 amb 2’17”02.