MARIA VICENTE, GUILLEM ZEBERIO I MARIA DE MINGO, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONS D’ESPANYA CADETS AL CAMPIONAT DISPUTAT A GRANOLLERS.

El relleu de 4 x 100 metres llisos arrodoneix el festival guanyant amb un nou rècord d’Espanya, 48”26.

Espectacular, fantàstic, increïble; costa molt qualificar l’actuació dels atletes d’ISS – L’Hospitalet al “Campeonato de España Cadete al Aire Libre” disputat aquest cap de setmana a la “Pista Municipal d’Atletisme” de Granollers.  Quatre títols de Campions estatals, dos llocs de finalista, un rècord d’Espanya, un rècord de Catalunya i la sensació que els joves atletes de la pedrera riberenca han arribat en un gran moment de forma i ho han deixat tot a la pista.

La primera medalla va arribar de les mans de Guillem Zeberio a una maratoniana prova de salt amb perxa (més de cinc hores van estar els atletes a la pista) en la que ha estat la seva darrera competició sota la tutela de David Rodríguez que deixarà d’ésser entrenador d’especialitat per portar la Direcció Tècnica de l’entitat; 4m26 centímetres va estar el seu registre.MARIA-VICENTE---GUILLEM-ZEBERIO-I-MARIA-DE-MINGO---ISS-Hospitalet

La segona medalla va estar també d’or i va ésser per una habitual als pòdiums, Maria Vicente; en aquesta ocasió va competir en salt de llargada on demostrava el seu impressionant potencial dominant amb 5m93, igualant el seu rècord de Catalunya i millorant el rècord dels Campionats.

El tercer títol de Campiona d’Espanya va estar a la prova de 100 metres llisos on Maria De Mingo ja havia demostrat la seva superioritat després de dominar còmodament la seva eliminatòria amb 12”75 i la seva semifinal amb 12”60 sempre amb el vent en contra com a màxim protagonista; un cop a la final ha demostrat que està en un gran moment guanyat amb 12”55 amb un huracà en contra.

La competició es tancava amb la disputa dels relleus de 4 x 100 metres llisos i les noies riberenques arribaven amb la millor marca de les participants i en ganes de tancar un Campionat memorable, i han estat impressionants ja que l’equip compost per Abril Piniés, Maria de Mingo, Maria Martí i Maria Vicente ha demostrat que estan un lloc per sobre de les seves rivals assolint el títol de Campiones d’Espanya amb un temps de 48”26 que representen un nou rècord d’Espanya de l’especialitat. El futur és seu.

Maria Martí creix a passes agegantades; cada cop més encaminada a la prova de 300 metres tanques dissabte es classificava per la final de la distància després de fer 46”45; un cop a la mateixa finalitzava sisena després de realitzar una cursa molt valenta amb 45”67 millor marca personal i amb un apunt molt important, era l’única atleta que la temporada vinent continuarà a la categoria.

Gran combinada la realitzada per Quim Rodríguez en octatló que finalitzava a la setena posició amb 4278 punts, millor marca personal i nou rècord de l’entitat; els seus parcials han estat 12”72 en 100 metres llisos, 13m19 en llançament del pes, 1m55 en salt d’alçada, 39m74 en llançament del disc (millor marca personal), 15”46 en 100 metres tanques, 2m50 en salt amb perxa (millor marca personal), 36m27 en llançament de la javelina i 3’09”60 en 1000 metres llisos (millor marca personal).

Sense entrar en finals però deixant una magnífica impressió va estar Abril Piniés, a les eliminatòries de dissabte destrossava el seu registre personal en 100 metres tanques amb 15”48 classificant-se per les semifinals on feia 15”92 i no podia accedir a la final.

L’Hospitalet de Llobregat, 10 de Juliol de 2015.