Gran actuació de L’Hospitalet Atletisme a les Proves Combinades

Diversos atletes del club van participar a l’Estadi Serrahima del Campionat de Catalunya

L’Hospitalet Atletisme va tenir una gran representació al Campionat de Catalunya de Proves Combinades que es va celebrar a l’Estadi Serrahima de Barcelona. El club va aconseguir cinc medalles en totes les categories.

Es van aconseguir tres medalles d’or. La primera de Jordi Sánchez, al Decatló sub18, amb marca final de 6050 punts.

1500m: 4:57.14

La segona medalla d’Or aconseguida va ser d’en Joaquim Rodríguez, en el Decatló sub20. Marca final de 6647 punts.

1500m: 4:48.68

La tercera victòria la va aconseguir Maria Pedroso, a l’Heptatló sub20, a més d’acabar 7a de l’Absolut. Marca final de 3770 punts.

800m: 2:38.30

La 4a medalla aniria a càrrec de la Daniela Ferrer, que sumaria el 3r lloc a l’Heptatló sub20. Marca final de 2719 punts. 14è lloc Absolut

800m: 2:58.85

Finalment, la Laia Alonso va sumar la medalla de bronze en categoria sub16. Marca final de 2931 punts.

100t: 16.31
Alçada: 1.45
Pes: 9.38
Llargada: 4.65
Javelina: 10.24
600m: 1:50.42

A banda de les medalles també cal destacar el 4rt lloc absolut de l’Anna Pereiras, amb marca final de 3879 punts.

800m: 2:50.02

En categoria absoluta també van participar la Lola Cofán, que va acabar 9a amb 3700 punts (destacant el seu tercer lloc en Alçada amb 1.52m).

En categoria sub18, Carola Blanco va acabar 5a amb marca final de 3953 punts, destacant el 2on lloc al 800m (2:38.59), 3r en el Pes (10.26m) i 3r al 100t (16:03).

Finalment, en categoria sub16, Bosco Linares acabaria 8è a l’Octatló amb 3025 punts, destacant la 4a posició a la Javelina (25.04).