Excel·lents resultats de L’Hospitalet Atletisme al Campionat d’Espanya sub 20

L’Hospitalet Atletisme va portar a cinc atletes al Campionat d’Espanya sub 20 celebrat a Sabadell. Tots ells i elles van tenir resultats magnífics i alguns es van quedar a tocar de la medalla.

A l’Heptatló, Jordi Sànchez va acabar 4t d’Espanya amb una marca de 4.754 punts i 4 marques personals, als 60 mll amb 7.25, a la llargada amb 6.39, al pes amb 13.32 i a l’alçada amb 1.82 m.

També en 4a posició va acabar Júlia Munté als 1.500 m. L’atleta ha tancat una gran temporada d’hivern en cros i pista coberta, i ho ha fet amb aquesta «medalla de xocolata» i finalitzant amb una marca de 4:41:05

D’altra banda, la Júlia Hurtado també va tenir un gran campionat. Classificada per la final amb solvència, allà Hurtado va acabar en 5a posició, amb un temps de 57.94, que sumada a la medalla al Campionat de Catalunya tanca un magnífic primer tram de l’any.

La Igambo Muakuku va acabar en 6a posició. La saltadora de tanques va arribar a la final dels 60 mt i allà va acabar sisena amb un temps de 8.92, havent fent 8.81 a les semifinals.

Finalment, Carola Blanco va aconseguir la 12a posició al pentatló, en el seu debut en un campionat d’Espanya, i ho va fer amb una marca final de 2.990 punts.