Els atletes de L’Hospitalet Atletisme tanquen l’any a la Cursa dels Nassos

Deu atletes del club van participar en les diferents sèries de la mítica cursa barcelonina

La Mar Bella i la Platja del Bogatell van ser els escenaris d’una de les proves més importants en el calendari en ruta de la ciutat de Barcelona i en general de tot el país. La Cursa dels Nassos d’enguany havia vist reduïda la participació dels atletes a causa de la COVID-19, i un total de 1000 participants es van donar cita a la sortida.

La primera prova en disputar-se van ser els 5k Elit, una distància que debutava en la Cursa dels Nassos. En aquesta prova vam trobar dos atletes defensant la samarreta de L’Hospitalet Atletisme. El primer en entrar va ser Alejandro Rodríguez Pritchard, que ho feia 18è amb un temps de 14’33, que significa un nou rècord del club de la distància. L’altre component de L’Hospitalet seria Albert Nogueras, que va entrar en el lloc 24 amb temps de 14’44.

La següent prova en disputar-se van ser els 10k Elit, ja més tradicionals en els Nassos, amb la presència de dos dels nostres atletes. Yassine Ouhdadi, que acaba l’any líder mundial en 5000 T13, va entrar 23è amb una marca de 29’57, lluitant frec a frec amb els seus rivals. En el lloc 30 entrava Antoni-Joan Soler, que acabava amb un excel·lent registre de 30’47, rebaixant així en un segon la seva marca personal.

Després de les curses elit es van disputar les populars. En la primera sèrie trobem el gruix gran d’atletes de L’Hospitalet Atletisme. Els 10k tradicionals de la Cursa dels Nassos ens van deixar un gran esforç per part dels nostres. El primer en entrar a la meta va ser Roger Sans, amb un temps de 31’24 (14è). Poc després entraria en Xavier Blavia, que va acabar amb un temps de 32’13 (en el lloc 33è). El tercer atleta taronja en entrar seria Roger Acín, amb marca de 35’23 (106è).

També van participar en aquesta sèrie en José Reina, que va acabar amb temps de 38’37 (218) i en David Serrés, amb temps de 40’11 (280). Ja en la segona sèrie vam tenir la participació d’en Fabio Cuccurullo, que finalitzaria la prova amb temps de 44’53.

D’aquesta manera, els nostres atletes tanquen la participació en ruta de l’any 2020 amb bona nota, després d’un mes amb moltes competicions, des del Cros de Granollers, passant per la Sant Silvestre del Masnou i acabant en aquesta mítica prova del calendari barceloní.