Dues medalles al Campionat de Catalunya de llançaments llargs d’hivern

L’Hospitalet Atletisme va aconseguir tres medalles al Campionat de Catalunya de llançaments llargs d’hivern, dels cinc atletes que hi van participar. Així, en Tyrone Donaire i l’Aina Ramos van sortir triomfadors a Terrassa, la llançadora de javelina per partida doble, doncs es va penjar l’or absolut i sub 23.

L’atleta del Prat del Llobregat, Tyrone Donaire, va sumar el subcampionat a la prova del martell masculí amb un millor llançament de 54.10 m, guanyant la plata absoluta i mostrant un alt nivell de forma en aquesta nova competició de 2023.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

D’altra banda, Aina Ramos, amb un llançament de 44.16 m,  va obtenir l’or sub 23 i absolut a la javelina femenina, i també encara el Campionat d’Espanya de llançaments, que s’ha de celebrar a Gavà en dues setmanes, amb grans opcions d’aconseguir un bon resultat.

A més a més d’ells, l’Olga Morraja va acabar en 4rt lloc absolut al disc amb un llançament de 40.39 m, en Marc Alique va acabar 6è a la prova de la javelina amb 60.78m, mentre que la Núria Pereiras va acabar 4a sub 23 al martell amb una marca de 34.02 m.